Om Mig 

Jeg hedder Pardis Pourahmad, jeg er akupunktør, tidligere klub ejer, mor, community auntie, healer, underviser, heks, clairvoyant, kunstner, aktivist og meget mere...

Igennem mit arbejde ønsker jeg at bygge en verden hvor alle har adgang til en basis-viden og stærkere kontakt til sig selv og de signaler som ens inteligente krop kommunikerer med, for at kunne tage fat i sine fysiske og psykiske ubalancer, før de løber løbsk med sig og overtager ens liv. 

En verden hvor du er din egen nummer 1 healer. 

Jeg er født den 8. Marts 1977 i Iran hvor jeg fik grundlagt min forståelse og interesse for kinesisk medicin og healing gennem den traditionelle medicin i Iran.

Der var meget som blev healet og helbredt med mad, urter og bøn dels fra min mormors køkken eller hjemme hos min families venner, som alle på en eller anden måde var hekse og troldmænd. De brugte altid deres kræfter og kontakt til den åndelige verden på at heale og helbrede alle levende væsener omkring dem.

Selv før jeg fik min etablerede uddannelse i Traditionel Kinesisk Medicin har jeg behandlet alle omkring mig med den viden jeg havde hjemmefra og samlet på min vej. 

IMG_7295.jpg

De sidste 19 år har jeg arbejdet med tusindsvis af mennsker med alle mulige slags baggrunde og vilkår i verdensforandrings organisationen Re-evaluation Counseling (RC)

Her har jeg ledet, undervist, organiseret og bygget fællesskaber på verdensplan med tusind forskellige mennesker fra alle mulige samfundslag, køn, aldre og identiteter.

Dette arbejde har bidraget meget til min viden og forståelse og på mange måder, specialiceret mig i de psykiske konsekvenser undertrykkelses struktur, krige, institutioner etc. kombineret med trauma fra barndommen og vores slægts fortid, har på vores fysiske helbred idag. 

  • Facebook
  • Instagram

Uddannelser:

Akupunktur: Nordisk akupunktur uddanelse

Doula: Doula mama

Healer og clairvoyance: Marzcia Techau

"WHAT DOES "PEOPLE OF THE GLOBAL MAJORITY" MEAN? I use "people of the global majority" (PGM) interchangeably with "black, indigenous, and people of color" (BIPOC), since black, indigenous, and people of color represent over 80% of the world’s population. This wording points out the demographic inaccuracy of the euphemism "minority" and is more empowering."