top of page

Om Mig 

IMG_7295.jpg

Jeg hedder Pardis Pourahmad, jeg er akupunktør, spirituel doula, mor, community auntie, healer, underviser, heks, flygtning, clairvoyant, tidligere klub ejer, kunstner, aktivist og meget mere...

Min stor vision er at igennem mit arbejde, som behandler, rådgiver og undervisere

 bygge en verden hvor alle har adgang til en basis-viden fra oprindelig viden, en stærkere kontakt til sig selv de signaler som ens inteligente krop kommunikerer med, for at kunne tage fat i sine fysiske, psykiske og mentale ubalancer, før de løber løbsk med sig og overtager ens liv. 

En verden hvor DU er din egen nummer 1 healer og dedikeret til dit kald og sjæls formål her i dette liv. 

Jeg er født den 8. Marts 1977 i Iran hvor jeg fik grundlagt min forståelse og interesse for kinesisk medicin og healing og samarbejde med den åndelige verden gennem min opvækst.

Der var meget som blev healet og helbredt med mad, urter og bøn dels fra min mormors køkken eller hos andre familie medlemmer og venner, som alle på en eller anden måde var hekse og troldmænd. De havde hver især en evne enten for at forudse fremtiden i drømme, eller kaffe kopper, kontakt med afdøde slægtninge eller havde mega grønne fingre og kunne kommunikere med dyr og planter mm.

I hvertfald  brugte de altid deres evner og kontakt til den åndelige verden på at heale, helbrede og støtte alle levende væsener omkring dem.

Uddannelser:

-Akupunktur: Nordisk akupunktur uddanelse (Nigel Ching&Mette Heinz)

-Doula: Doula mama Christina 

-Healer og clairvoyance: Marzcia Techau

Selv før jeg fik min etablerede uddannelse

i Traditionel Kinesisk Medicin, clairvoyance

og healing  har jeg behandlet alle

omkring mig med den viden jeg

havde hjemmefra og samlet på min vej. 

De sidste 20 år har jeg arbejdet med tusindsvis af mennsker på og fra alle verdens kontinenter, med alle mulige

slags baggrunde og vilkår, køn, alder 

og identiteter i verdensforandrings organisationen: 

Re-evaluation  Counseling (RC)

 

Her har jeg ledet, undervist, organiseret og bygget fællesskaber på verdensplan med tusind af andre seje revolutionær mennesker.

Dette arbejde har bidraget meget til min viden og forståelse og på mange måder, specialiceret mig i de konsekvenser undertrykkelses struktur, krige, institutioner etc. kombineret med trauma fra barndommen og vores slægts fortid, har på vores psykiske og fysiske helbred idag. 

  • Facebook
  • Instagram

"WHAT DOES "PEOPLE OF THE GLOBAL MAJORITY" MEAN? I use "people of the global majority" (PGM) interchangeably with "black, indigenous, and people of color" (BIPOC), since black, indigenous, and people of color represent over 80% of the world’s population. This wording points out the demographic inaccuracy of the euphemism "minority" and is more empowering."

bottom of page